кадър: bTVРедактор: Връчването на мандат на БСП за правителство облекчава много избора

...
кадър: bTVРедактор: Връчването на мандат на БСП за правителство облекчава много избора
Коментари Харесай

Петко Георгиев: Правителство с мандат на БСП – това възможност ли е или опасност?

кадър: bTV

Редактор: 

Връчването на мандат на Българска социалистическа партия за държавно управление облекчава доста избора на другите партии дали да отидат на нови избори. Това разяснява журналистът Петко Георгиев в „ Лице в лице ” по bTV, съгласно който шансът да има постоянен кабитен е съвсем нулев. Той зададе въпроса дали това е опция или заплаха да се сформира постоянно държавно управление с този мандат. Според него е доста по-опасно да има държавно управление, което разчита на плаващи болшинства, изключително на фона на работата на служебното държавно управление.

Петко Георгиев сега борбата сред партиите е кой ще наподобява отговорен, че не е формиран кабинет. Журналистът разяснява също, че тази политическа мощ, която излъчи претендент за президент, който да стигне до балотаж с Румен Радев, ще се трансформира в първа политическа мощ в Народното събрание.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР